logo

درباره آوین نت

شرکت آوین نت در سال 1387 با تمرکز بر تولید محصولات نرم افزاری تحت وب، طراحی و پیاده سازی وب‌ سایت (طراحی سایت)، میزبانی وب، بهینه سازی سایت، پشتیبانی سایت، خدمات مرتبط در حوزه ی وب تاسیس شد.
info@avinnet.com
031-33391377
اصفهان - خیابان باهنر

روبروی کوچه 27 - اسپادانا سامان

واحد فروش : 09362349036

واحد پشتیبانی : 33391378-031

info@avinnet.com

support@avinnet.com

 

۹ راه حل سریع و آسان برای افزایش رتبه سایت در نتایج گوگل

۹ راه حل سریع و آسان برای افزایش رتبه سایت در نتایج گوگل

5/5 - (3 امتیاز)

سئو سایت اصفهان

 

قبل از شروع این مقاله در مورد افزایش رتبه بندی گوگل، یک سوال مطرح می شود، شما هنگام جستجو در گوگل، چند بار به صفحات بعدی نتایج جستجو رجوع می کنید؟

حتما پاسخ شما همانند ۹۱٫۵٪ از افراد است. ۹۱٫۵٪ از کاربران تنها صفحه اول گوگل را مشاهده می کنند و هیچ گاه به صفحات بعدی وارد نمی شوند. مدیران سایت ها طبیعتا زمان خود را صرف نتایج صفحه اول می کنند، اما ممکن است اطلاعات بهتر و نتایج بهتر در صفحه دوم نیز وجود داشته باشد.

به طور کلی، اکثریت مردم به سه دلیل وارد نتایج جستجو در صفحات دیگر گوگل نمی شوند. دلیل اول این است که آنها پاسخ خود را در صفحه اول جستجو پیدا کرده اند. دلیل دوم این است که افراد تنبل هستند و نمی خواهند وقت بیشتری برای دیدن نتایج در صفحات بعدی بگذارند. دلیل سوم این است که کاربران فکر می کنند نتایج در صفحه اول معتبر تر، مرتبط تر و مهم تر هستند.

اکنون مشخص است که رتبه بندی، زندگی و مرگ وب سایت شما را تعیین می کند. صاحبان وب سایت ها، می خواهند وب سایت شان در صفحه اول گوگل باشد. آیا می خواهید بدانید چگونه رتبه بندی سایت خود را در صفحه نتایج گوگل بهبود ببخشید؟

در این پست، ۹ راه حل سریع و آسان برای افزایش رتبه بندی سایت در نتایج جستجوی گوگل ارائه شده است.

۱٫ ایجاد محتوای با کیفیت

تولید محتوای با کیفیت اولین چیزی است که باید در نظر داشته باشید. محتوا مهمترین عامل موفقیت وب سایت شما است. باید اطمینان حاصل کنید که محتوای شما مناسب، مفید و خواندن آن برای کاربران آسان است.

هنگامی که اولویت را در ایجاد محتوای مناسب و مفید قرار می دهید، شانس بیشتری برای کسب لینک هایی از سایر وب سایت ها خواهید داشت. همچنین محتوای خوب باعث می شود کاربران مدت زیادی در سایت شما باقی بمانند و صفحات دیگر وب سایت را نیز بررسی می کنند، زیرا آنها سایت شما را به عنوان یک سایت معتبر می بینند.

چگونه موتورهای جستجو وب سایت شما را تحلیل می کنند؟ آن ها وب سایت شما را با تعداد لینک های با کیفیت، نمایش صفحات و زمان صرف شده توسط کاربران تجزیه و تحلیل می کنند که همه این ها به محتوای شما باز می گردد.

برای نوشتن یک مطلب خوب و استاندارد پیشنهاد می شود مقاله “۱۰ نکته برای نوشتن یک مطلب جذاب و سئو شده” را حتما مطالعه نمایید.

نکته: همیشه بر کیفیت محتوا تمرکز کنید نه مقدار آن.

۲٫ از تصاویر زیبا و مرتبط استفاده کنید

تصاویر نقش مهمی در افزایش رتبه بندی سایت شما دارند. تصاویر قدرتمند هستند! آنها می توانند باعث افزایش رتبه سایت شما در موتورهای جستجو شوند. جستجوهای زیادی از طریق تصویر انجام می شود. قطعا استفاده از تصاویر مرتبط و تگ گذاری مناسب می تواند تاثیری مثبتی در افزایش ورودی ها از موتورهای جستجو داشته باشد.

انسانها به طور طبیعی به تصاویر جذب می شوند (به ویژه آنهایی که چشمگیر هستند)، در مورد وب سایت هم تصاویر خوب و مرتبط و با کیفیت به کاربران کمک می کند تا درک بهتری از مطالب سایت داشته باشند. در نهایت، یک تصویر خوب گویای یک محتوای خوب است.

نکته: به یاد داشته باشید برای نوشتن برچسب های ALT برای تصاویر سایت از یک تصویر مرتبط و خوب استفاده کنید.

۳٫ ایجاد و دریافت لینک

لینک ها پاسخ سوم به سوال شما درباره چگونگی افزایش رتبه بندی سایت است. لینک ها اعتبار سایت را نشان داده و به کاربران این فرصت را می دهند که به راحتی در بین صفحات جابجا شوند. همچنین به گوگل کمک می کند تا سایت شما را تجزیه و تحلیل و در رتبه بندی جایگاه ویژه ای به آن اختصاص دهد. بنابراین هرچه لینک ورودی از سایت های با کیفیت و مرجع  بیشتر باشد، سایت شما می تواند در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) رتبه بیشتری پیدا کند. سه نوع پیوند وجود دارد که باید به آنها توجه داشته باشید. لینک های داخلی، لینک های خروجی و لینک های ورودی سه نوع پیوند مهم در سایت محسوب می شوند.

لینک های داخلی :

لینک داخلی لینکی است که در سایت وجود دارد و به صفحه دیگری از همان سایت هدایت می شود. انجام این کار دو صفحه مرتبط را به هم متصل می کند و به گوگل می گوید که آنها مرتبط هستند.

اگر شما از یک صفحه از وبسایتتان به یک صفحه دیگر از وبسایتتان یا یک صفحه از وبسایت دیگر لینک دهید، مقداری از ارزش صفحه شما به صفحه ای که به آن لینک داده اید منتقل می شود.

بنابراین مقداری از ارزش صفحات از طریق لینک ها بین صفحات سایت و یا صفحات دیگر سایت ها منتقل می شود.

ارزش لینک ها به صورت برابر بین صفحات داخلی و همچنین سایر لینک ها منتقل می شود.

جهت مطالعه جزئیات بیشتر پیشنهاد می شود مقاله “تاثیر لینک های داخلی بر سئو سایت : چرا و چگونه ؟” را مطالعه نمایید.

لینک های خارجی :

 اگر شما در محتوای خود به یک سایت دیگر لینک داده باشید آن لینک یک لینک خارجی محسوب می شود. درج لینک های وب سایت های مرتبط و معتبر در محتوای شما، ایده خوبی است، زیرا گوگل نشان می دهد که شما برای خوانندگان خود محتوای مفید و با کیفیت ارائه می دهید.

لینک های ورودی :

لینک های ورودی به بک لینک (backlinks) معروف هستند. لینک ورودی، لینکی است که از یک وب سایت دیگر به وب سایت شما داده می شود. این لینک می تواند به صورت دستی (با پرداخت هزینه) یا همراه با محتوای سایت شما در سایت دیگری ایجاد شده باشد. لینک های ورودی به موتورهای جستجو می گویند که وب سایت شما محتوای خوبی را ارائه می دهد، زیرا وب سایت های دیگری را ترغیب کرده اید که به شما لینک دهند.

لینک های شکسته :

لینک های شکسته لینک هایی هستند که یا عمل نمی کنند یا باز نمی شوند. به عبارتی زمانی این لینک ها وجود داشته ولی اکنون حذف شده اند و شما با کلیک بر روی آنها به مقصد نمی رسید. موتورهای جستجو دائما در حال تلاش برای بهبود تجربه کاربر هستند. لینک های شکسته تجربه های بد برای کاربران را به وجود می آورند. وجود این نوع از لینک‌ها اعتبار سایت را کاهش می دهد چرا که ارجاع به محلی نامعتبر صورت گرفته است و باعث می شود موتورهای جستجو دسترسی به سایت را ضعیف محسوب کنند و در نتیجه با گذشت زمان می‌تواند به سئو شما آسیب بزند.

یادآوری: لینک های خود را بررسی و لینک های ورودی از وب سایت هایی با کیفیت بد را حذف کنید. در نهایت، لینک های خراب و تکراری را یافته و آنها را تعمیر نمایید.

۴٫ از کلمات کلیدی (LSI (Latent Semantic Indexing استفاده کنید

مطلب مهم بعدی که رتبه بندی گوگل را بهبود می بخشد، کلمات کلیدی است. لیست ۳ تا ۵ کلیدواژه را برای هر محتوایی از سایت خود فهرست کنید. این کار باعث افزایش دقت شما بر مطالب تولیده شده و مطالب مرتبط به هم می شود.

توجه: اطمینان حاصل کنید که کلمات کلیدی انتخاب شده مرتبط با محتوای شما باشد، در غیر اینصورت باعث جریمه گوگل می شود و این جریمه ها می تواند به کاهش رتبه بندی منجر شود و هرگونه کاهش رتبه بندی بدون شک منجر به کاهش شدید ترافیک وب سایت می شود.

ابزارهای بسیاری وجود دارند که می توانند به شما در ایجاد کلمات کلیدی LSI، کمک کنند. مثلا LSIGraph که به شما یک لیست طولانی از کلمات کلیدی مرتبط با مقاله شما ارائه می کند.

۵٫ استفاده از متا تگ ها

متاتگ ها شامل برچسب عنوان، توضیحات متا، URL کانونی و ریدایرکت URL 301 است. این اطلاعات برای همه کاربران در search engine results pages (SERP) نشان داده شده است.

اگر چه آنها ارتباط مستقیمی در بهبود رتبه بندی سایت در موتورهای جستجو ندارند اما بر میزان کلیک از وب سایت شما تاثیر می گذارند. پس اطمینان حاصل کنید که یک عنوان و توضیحات جذاب برای وب سایت خود نوشته اید.

زمانی که شما موفق به جلب توجه کاربران شوید، شانس خود را در رتبه بندی بهتر می کنید زیرا باعث می شود آنها را به کلیک روی وب سایت خود هدایت کنید.

تصویر(۳)

۶٫ به اشتراک گذاشتن محتوا در شبکه های اجتماعی

هنگامی که وب سایت و محتوای شما تعداد زیادی بازدید از صفحات مختلف دریافت می کند، به موتور جستجو می گوید که وب سایت و محتوای شما بسیار مناسب و مفید است. در نهایت، این کار به شما در افزایش رتبه بندی صفحات سایت در موتور جستجوی گوگل کمک خواهد کرد.

بنابراین چه کاری می توانید برای افزایش بازدید از صفحات سایت خود انجام دهید؟ شما می توانید از طریق ایجاد صفحه برای سایت خود در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توئیتر پست های خود را به کاربران زیادی نمایش دهید. در اکثر افزونه های سئو گزینه ای برای وارد کردن لینک صفحات شبکه های اجتماعی تعبیه شده است.

پس هنگامی که در فیس بوک و توئیتر صفحه اختصاصی سایت خود را ایجاد کردید، شروع به اشتراک گذاری لینک های خود در رسانه های اجتماعی کنید. کاربران نیز می توانند لینک های سایت شما را بین دوستان خود به اشتراک بگذارند. در نهایت خواهید دید که بازدید سایت شما روز به روز بیشتر شده و بعد از مدتی به چندین برابر وضعیت فعلی می رسد.

۷٫ از Schema. استفاده کنید

Schema ابزار جالبی است. Schema توسط ۴ شرکت بزرگ، گوگل، بینگ، یانداکس و یاهو ایجاد شد. در حقیقت، آنها با هم رقیب هستند. شاید این موضوع برای شما بسیار جالب باشد که بدانید چگونه آنها با هم متحد شدند و چنین چیزی را ایجاد کردند؟

در وب سایت Schema ذکر شده است که هدف از ایجاد آن این است که به مدیران وب سایت ها اجازه داده شود به راحتی نشانه گذاری را به سایت خود اضافه کرده و کار کاربران را برای یافتن اطلاعات مرتبط تر و غنی تر در وب سایت ها آسان تر نماید.

اگر چه Schema به طور مستقیم رتبه بندی شما را تحت تاثیر قرار نمی دهد، اما در بهینه سازی موتور جستجوگر شما تاثیر می گذارد. انواع طرح های Schema شامل مقاله، خدمات، بررسی، سلامت و غیره می باشد.

با استفاده از Schema، در مورد محتوای یک صفحه به گوگل توضیح می دهید. در نتیجه، باعث می شود که  کاربران وب سایت شما را راحت تر پیدا کرده و مطالب سایت را مطالعه کنند.

درست مانند سایر ابرداده ها، نشانه گذاری یک صفحه فقط با پر کردن برخی جزئیات انجام می شود.

جهت مطالعه توضیحات بیشتر پیشنهاد می شود مقاله “چرا به Schema Markup نیاز دارید و چگونه می توان آن را به وردپرس اضافه کرد ؟” را مطالعه نمایید.

۸٫ ایجاد تجربه خوب برای کاربر

هدف نهایی گوگل این است که تجربه ای که کاربر از جستجو و مطالعه مطالب به دست آورده مطلوب باشد. برای رتبه بندی سایت در گوگل، وبسایت شما باید یک تجربه خوب به کاربران ارائه دهد.

هنگامی که کاربران از سایت شما لذت ببرند برای آنها مهم نیست که چه میزان زمان برای مشاهده سایت شما صرف کرده اند.

چگونه می توان تجربه کاربر را بهبود ببخشید؟

شما می توانید تجربه کاربر را با افزایش سرعت لود صفحه خود بهبود ببخشید، وب سایت خود را برای تلفن همراه بهینه کنید. اطمینان حاصل کنید که لینک های شکسته در وب سایت شما وجود ندارند. برای تعیین رتبه بندی سایت، تمام این عوامل توسط ربات های گوگل مورد توجه قرار می گیرند.

در دنیای امروز، هر وب سایتی باید دارای سرعت بارگذاری بالا باشد،  بنابراین بسیار مهم است که سرعت بارگذاری سایت خود را به طور مرتب چک کنید، در غیر این صورت رقبای شما رتبه بهتری کسب می کنند.

۹٫ وب سایت خود را به طور مرتب به روز رسانی نمایید

آخرین نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که همیشه وب سایت خود را به روز نگه دارید. به روز نگه داشتن وب سایت دارای مزایای فراوانی است و در نهایت به رتبه بندی  گوگل کمک خواهد کرد.

وب سایت شما به صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته خدمات، نمونه کارها، مطالب و … را در اختیار کاربران قرار می دهد.

بروز رسانی مرتب سایت باعث جلب اعتماد کاربران خواهد شد و در نهایت کاربران را ترغیب می کنید هر روز برای مطالعه مطالب جدید به سایت شما مراجعه کنند. سعی کنید با روش های مختلف اعتماد کاربران را به سایت جلب نمایید.

در اینجا می توانید مطمئن شوید که وبسایت شما به روزرسانی شده است.

اولا، هر دو تا سه سال یک بار مطالب خود را مرور کنید و بررسی کنید که آیا اطلاعات مربوط به موضوع هنوز مرتبط است یا خیر. برخی یافته ها ممکن است در طول سال ها قدیمی شده باشند و باید آنها را پیدا کرده و با مطالب جدید جایگزین کنید. این قدم اول است.

ثانیا می بایست لینک ها و تصاویر سایت را بررسی کنید، لینک های قدیمی یا شکسته شده را ترمیم و یا تغییر دهید. اگر شما قادر به ایجاد یک تصویر بهتر در مقایسه با تصویر قبلی هستید پیشنهاد می شود با تصاویر قبلی جایگزین نمایید.

مشاوره رایگان 24 ساعته